Alle aandacht voor je cliënten, dankzij vertrouwen in je medische apparatuur

Onderhoud | controle | Service

Jij bent expert op medisch gebied, wij weten alles van jouw medische apparatuur en hulpmiddelen.

Ziekenhuizen

Onze medisch technici kunnen zelfstandig werken in jouw ziekenhuis. Wij repareren en onderhouden alle medische apparatuur. Wij zijn bekend met de richtlijnen medisch convenant en de MDR wetgeving. Bovendien hebben wij ruime ervaring met FMIS programma’s.
Wij verzorgen ook in- en aankooptrajecten.

Zorginstellingen

Natuurlijk wil je dat de medische apparatuur en hulpmiddelen veilig en betrouwbaar zijn.  Zorginstellingen vinden het vaak ook fijn om de administratieve verplichting (MDR/recalls) over te laten aan ons. Van oorthermometer to ECG toestellen en van koelkast tot AED, wij verzorgen het graag.

Klinieken

Het complete inventaris aan medische apparatuur laten verzorgen door 1 partij? Een vast aanspreekpunt voor al het onderhoud, de reparaties, planning en advisering.
Wij zorgen voor optimaal rendement, overzicht en alle rapportages.

Praktijken & centra

Praktijken en centra van bijvoorbeeld huisartsen, therapeuten en gezondheidscentra hebben bijzondere behoeften. Het beheer, onderhoud en reparatie van medische apparatuur is essentieel, maar ook operationeel ‘lastig’. Wij verzorgen het van A tot Z en indien gewenst buiten de openingstijden.

onze diensten

Veiligheid voor patiënten en behandelaars

Je kunt bij ons terecht voor alles wat nodig is om je medische apparatuur veilig en lang te blijven gebruiken. Er zijn veel manieren om te zorgen dat je het beste rendement haalt uit de apparatuur die belangrijk voor je is.

REPARATIE & REFURBISHING

REGELMATIG ONDERHOUD

INVENTARISATIE & REGISTRATIE

SPOED REPARATIE & BESCHIKBAARHEID

COMPLIANCE & RAPPORTAGE

AANKOOP BEGELEIDING & CONSULTANCY

Bekijk alle diensten van MTG

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Klanten van MTG

Medical Technology Group doet al jaren het onderhoud aan onze AED.

Het service bezoek wordt jaarlijks ingepland en na de uitvoering van het onderhoud ontvangen wij een overzichtelijk digitaal servicerapport.

Op deze manier wordt de AED op een professionele manier onderhouden en hebben wij hier geen omkijken naar

EmdaMed / EmdaPlast

MTG is onze grootste service-onderhoudsleverancier (> 2500 toestellen onder contract) van ZNA. Elk van de toestellen wordt volgens de fabrikantenvoorschriften onderhouden en de uitgevoerde werken (preventief onderhoud, elektrische veiligheidstest) worden gerapporteerd in een duidelijk onderhoudsrapport.

De service verloopt zeer vlot en professioneel. MTG communiceert helder en past op een klantvriendelijke manier de afgesproken werkwijze toe. Als onze BioTD eens kort van manschappen zit, kan steeds op korte termijn beroep gedaan worden op een technieker met kennis van zaken.

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

De samenwerking tussen Medical Technology Group en het Dijklander Ziekenhuis loopt al een aantal jaren naar alle tevredenheid.

Er wordt met regelmaat ondersteuning geboden bij diversen onderhoud werkzaamheden, voorbeelden hiervan zijn: infuuspompen, patiënten monitoring, defibrillatoren, etc. De werkzaamheden worden door gediplomeerde technici op een correcte en professionele uitgevoerd. Er zijn korte lijnen met de organisatie waardoor er makkelijk geschakeld kan worden, dit wordt als zeer prettig ervaren.

Dijklander Ziekenhuis

Wij maken het zorgeloos

Welke apparaten staan, waar paraat?

Algehele inventarisatie

Het is belangrijk om overzicht te hebben van de beschikbare apparatuur, de locatie en de status van de apparatuur.

Up to date registratie

Natuurlijk wil je weten wat er beschikbaar is en waar het staat. Bovendien is er regelgeving die goede registratie verplicht.

Optimale inzetbaarheid

Toch is de regelgeving niet de belangrijkste reden voor goed overzicht. Voor tijdig onderhoud, updates en beschikbaarheid is het essentieel.

Wil je contact met ons?

Maak kennis via de pagina Over ons of gebruik onderstaande gegevens

Medical Technology Group B.V

Telefoon +31 (0) 79 203 32 62
E-mail info@mt-group.nl

Radonstraat 10F
2718 TA Zoetermeer
Nederland