Waarde

Waardevol

De dienstverlening van onze klanten aan hun cliënten is enorm waardevol. Wij willen die waarde optimaliseren. Door te zorgen dat de apparatuur optimaal werkt, kan de zorgverlener de beste analyse, diagnose en behandeling verzorgen. Elke zorgorganisatie heeft zijn eigen voorkeuren en karakteristieken. Wij passen ons aan voor zover het mogelijk is en helpen die waarde te realiseren.

Flexibel en accuraat

Het maakt veel uit of een organisatie zelf beschikt over reserve apparatuur en eigen technische mensen. Wij helpen door ons flexibel (op afroep en op contractbasis) aan te passen aan de mogelijkheden van jouw organisatie. Veel instellingen kampen met een tekort aan medisch technici, zeker tijdens bepaalde projecten. Wij kunnen regulier werk tijdelijk overnemen (ook registratie in SAP, Ultimo, TopDesk, etc.) of meewerken in de projecten.

Lees ook ons blog over de verplichtingen rond onderhoud van medische apparatuur

Conform regels en voorschriften

Onze medisch technici komen in operatiekamers van ziekenhuizen en behandelkamers van huisartsen. Maar ook bij organisaties met veel locaties. Wij kunnen bijhouden welke apparatuur, in welke staat aanwezig is per locatie en per etage. Wij kennen alle relevante regels (zoals MDR) en zorgen dat onze klanten daaraan voldoen en audits glansrijk kunnen doorstaan. Ook onverhoopte ‘recalls’ zijn dan snel verricht.

Lees ook ons blog over MDR (Medical Device Regulation)

Als onze BioTD eens kort van manschappen zit, kan steeds op korte termijn beroep gedaan worden op een technieker met kennis van zaken.

ZNA Ziekenhuizen Netwerk Antwerpen

Rendement en procesoptimalisatie

Wij optimaliseren het rendement uit apparatuur. Dat doen we met preventief onderhoud en slimme reparatie en advies over optimaal gebruik van de apparatuur. Processen mogen niet stil vallen. Dat kunnen wij helpen voorkomen. Als er met spoed een reparatie nodig is, zal één van ons snel daar zijn. Bovendien omzeilen wij de praktijk-uren bij geplande werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij adviseren bij aankoop en procesoptimalisatie meewegen in de aankoopcriteria.

Lees ook ons blog 6 Tips voor meer rendement uit medische apparatuur.

Duurzaam samenwerken

Wij kennen de milieu-impact van medische hulpmiddelen en apparatuur. Wij leveren allereerst een bijdrage door de levensduur te verlengen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor verantwoorde afvoering van defecte apparatuur en onderdelen. Bovendien kunnen wij adviseren bij aankoop en onderhoud om de balans tussen kosten, operationele voordelen en milieu-impact af te wegen.