Diensten

Diensten

 

MTG biedt verschillende diensten aan op het gebied van de medische techniek:

onderhoud, ondersteuning en advisering.

Door het inhuren van MTG technici haalt u actuele kennis in huis op het gebied van medische techniek. Naast de kwaliteit, is een voordeel van MTG dat er flexibiliteit is in werktijden. Het werken buiten reguliere werktijden (avonduren en weekend) behoort tot de mogelijkheden. Dit is praktisch wanneer er onderhoud plaats moet vinden op drukke poli’s, operatiekamers, of praktijk ruimten die doordeweeks vaak druk bezet zijn.

Onderhoud

Bij onderhoud kunt u denken aan de uitvoering van het periodiek/preventief onderhoud van uw apparatuur. Wij kijken apparatuur snel en vakkundig na en dragen zorg voor het benodigde onderhoud. In een zeer korte periode kan uw medische apparatuur gecontroleerd worden.

Naast preventief , is ook reactief- of herstellend onderhoud een dienst die wij aanbieden. Alle benodigde kennis van de apparatuur in uw organisatie is aanwezig om snel en vakkundig de oorzaak van het defect te achterhalen en de apparatuur te repareren.

Ondersteuning

MTG kan ondersteuning bieden op uw medische techniek afdeling. Dankzij onze werkervaring binnen het ziekenhuis kunnen wij snel aan de slag op uw afdeling om uw medewerkers te ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan alle taken van een medisch technicus, waaronder het uitvoeren van werkzaamheden in een FMIS programma (Ultimo/Topdesk/Sapp), het begeleiden van externe partijen en deelname aan projectgroepen.

Advisering

MTG kan u op verschillende vlakken voorzien van advies. Actuele kennis van onder meer het Convenant Medisch Technologie, NHG richtlijnen, scholing en werkervaring maken dit mogelijk. Alle advisering heeft als doel om de kwaliteit te verbeteren, efficiëntie te bevorderen en daarmee kosteneffectief te werken. MTG kan u advies geven over:

  • het nalopen van implementatie van de eisen vanuit het Convenant of NHG richtlijn in uw kwaliteitssysteem
  • het implementeren van nieuwe onderhoudsprotocollen en/of richtlijnen
  • het updaten van onderhoudsprotocollen
  • het adviseren in een efficiënte onderhoudsplanning

Service partner

Bent u op zoek naar een service partner?

  • MTG biedt de mogelijkheid tot samenwerking met fabrikanten en leveranciers van medische apparatuur en hulpmiddelen.
  • MTG zal als partner de service van uw product verzorgen en het benodigde onderhoud uitvoeren.

Wilt u meer weten? Met een vrijblijvend gesprek kunnen we de mogelijkheden in kaart brengen.

U kunt een afspraak maken via info@mt-group.nl of neem telefonisch contact met ons op.

nl_NL